Θρίλερ στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο που έπεσε στο λιμάνι οστά που ανήκουν σε άνδρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.2.23

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο που έπεσε στο λιμάνι οστά που ανήκουν σε άνδρα


 Το όχημα βρισκόταν στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια και ανασύρθηκε - Κλήθηκε ιατροδικαστής

Ευρήματα που παραπέμπουν σε ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα από τον πυθμένα της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας.


Η παρατηρητικότητα μελών του πληρώματος από πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, οδήγησε στην μακάβρια αποκάλυψη. Ειδικότερα οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια. Οι λιμενικοί κάλεσαν τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος αναμένεται να κάνει αυτοψία.


Ανήκουν σε άνδρα


Ανθρώπινα οστά που ανήκουν σε άνδρα και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44, είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, μέσα από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.


Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.


Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.


Είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια


Ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου που ανασύρθηκε από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας, «δείχνει» έναν άνδρα γεννημένο το 1964, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην Β. Κέρκυρα πριν από περίπου 10 χρόνια.


Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε στην αστυνομία, η μητέρα του.


Αύριο, αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων οστών.

Πηγή