Ομιλία Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή -Επίδομα στο ΠΝ και νέο μισθολόγιο στις Ενοπλες Δυνάμεις, τι αναμένεται να πει - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.2.23

Ομιλία Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή -Επίδομα στο ΠΝ και νέο μισθολόγιο στις Ενοπλες Δυνάμεις, τι αναμένεται να πει


 Η παρουσία του κ. Μητσοτάκη σήμερα στη Βουλή και η παρέμβαση του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας που συζητείται στην Ολομέλεια στοχεύει στην ανάδειξη της πολιτικής ενίσχυσης των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση, την αναγνώριση του ρόλου τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και την αμυντική θωράκιση της χώρας που έχει επιτευχθεί κατά την διακυβέρνηση της ΝΔ.


Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για την ρύθμιση με την οποία χορηγείται επίδομα 105 έως 500 ευρώ (+115 ευρώ για όσους έχουν τέκνα)  στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετούν στα πλοία του Στόλου, ενώ ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναφερθεί στο νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο σχεδιάζει η κυβέρνηση και θα ισχύσει από το 2024 μαζί με το νέο μισθολόγιο για όλους τους κρατικούς φορείς.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.