Νέο Μισθολόγιο ΕΔ. Η τελευταία πράξη του Στρατηγού Φλώρου πριν την αποστρατεία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.2.23

Νέο Μισθολόγιο ΕΔ. Η τελευταία πράξη του Στρατηγού Φλώρου πριν την αποστρατεία



Με την αποκατάσταση του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων και μισθολογικά, φιλοδοξεί παραδώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε ένα περίπου χρόνο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.


Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για νέο ειδικό μισθολόγιο στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που φέρει την υπογραφή Φλώρου, θα είναι η τελευταία του ενέργεια, μετά από μία σειρά επιτυχημένων πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εξοπλιστικό πρόγραμμα ”Μαμούθ”, που έκανε τη χώρα ισχυρότατη, προσλήψεις 15500 στελεχών και πολλά ακόμη, έγιναν μετά από εισηγήσή του, σε αγαστή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία και το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ”χακί” αυλαία για το Στρατηγό Φλώρο (ως ένστολου) θα πέσει με την υπογραφή του νέου μισθολογίου που θα είναι και η τελευταία ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, την 1/1/2024.

Με την παράδοση του νέου ενισχυμένου, ειδικού στρατιωτικού μισθολογίου στις επόμενες ”χακί” γενιές, κάτι που θα αποκαταστήσει το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων, θα αποχαιρετήσει πλήρης, τη στρατιωτική ζωή, ακολουθώντας ενεργό πολιτικό βίο…

 Του Ηλία Προύφα

Πηγή:  kranosgr.com