Αποδεσμεύονται 2.500 αστυνομικοί - Μητσοτάκης: ''Ξεκινώ μειώνοντας στο μισό την προσωπική μου ασφάλεια'' - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.9.23

Αποδεσμεύονται 2.500 αστυνομικοί - Μητσοτάκης: ''Ξεκινώ μειώνοντας στο μισό την προσωπική μου ασφάλεια''


 Πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι 2.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στους δρόμους.


To απόσπασμα της ομιλίας του κυρίου Μητσοτάκη:


Και μιας και μιλάμε για αστυνόμευση, με εντολή μου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από τη φύλαξη των δημοσίων προσώπων. Πρώτη η δική μου ασφάλεια μειώνεται στο μισό. Αυτό θα ισχύσει για Υπουργούς, βουλευτές, αξιωματούχους. Αυτοί οι αστυνομικοί πρέπει να είναι στο δρόμο, στα Αστυνομικά Τμήματα. Όσο για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες, λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.