Σύλληψη ατόμων στη Ρόδο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.1.24

Σύλληψη ατόμων στη Ρόδο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα


 Στη σύλληψη ενός 55χρονου ημεδαπού, για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/14 (Υποχρεώσεις μεταφορέων) και στον εντοπισμό οκτώ (08) αλλοδαπών (όλοι άνδρες), στερούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων, προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο λιμάνι Ακαντιάς της Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, μετέφερε εντός αυτού τους οκτώ αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση της επιβίβασης τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο είχε προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.


Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα.

*****

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού, προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

*****

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 28χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

*****