Επίσκεψη Β’ Υπαρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναυάρχου Λ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιου στο ΠΑΘ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 080 «ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.11.21

Επίσκεψη Β’ Υπαρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναυάρχου Λ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιου στο ΠΑΘ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ 080 «ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ»


 Την επίσκεψη του κ. Β’ Υπαρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναυάρχου Λ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Γεώργιου δεχθήκαν σήμερα  τα στελέχη του ΛΣ που υπηρετούν στο ΠΑΘ 080.

Ο κ. Υπαρχηγός εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στα στελέχη του ΠΑΘ 080 τονίζοντας ότι, ένα μεγάλο ευχαριστώ διερμηνεύει τα συναισθήματα όλων.

Παράλληλα επεσήμανε την αποτελεσματικότητα και τις επιτυχίες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαβεβαιώνοντας το πλήρωμα του ΠΑΘ 080 ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ότι απολαμβάνουν την πλήρη στήριξη της Στρατιωτικής ηγεσίας για το έργο που επιτελούν στα θαλάσσια σύνορα της πατρίδος μας.

 Πηγή 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και εξωτερικοί χώροι

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.