Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν τρίχρονη που κατάπιε μπαταρία – Δείτε βίντεο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.11.21

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν τρίχρονη που κατάπιε μπαταρία – Δείτε βίντεο


 Βίντεο από τη δραματική επιχείρηση διάσωσης ενός 3χρονου κοριτσιού, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η ζωή του παιδιού κινδύνευσε, όταν κατάπιε μπαταρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ανέλαβαν δράση.

Όπως μεταδίδει το mega, αρχικά η μητέρα, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, μετέφερε το κοριτσάκι στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ωστόσο, κρίθηκε ότι η 3χρονη έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Παίδων “Αγία Σοφία”, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ανέλαβαν δράση και μετέφεραν το κοριτσάκι μέσα σε 12 λεπτά στο “Παίδων”, καθώς δεν μπορούσαν να περιμένουν ασθενοφόρο.

Ένας αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο της μητέρας της 3χρονης. Με τη βοήθεια των συναδέλφων του, που κρατούσαν τον δρόμο ανοιχτό, κατάφεραν να μεταφέρουν το κοριτσάκι έγκαιρα στο νοσοκομείο. Η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς σώθηκε η ζωή του παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.