Βγαίνει από την αυξημένη ετοιμότητα αγωνιστικών κινητοποιήσεων η ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.11.21

Βγαίνει από την αυξημένη ετοιμότητα αγωνιστικών κινητοποιήσεων η ΠΟΕΠΛΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΠΛΣ


Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19/11/21 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κατά το οποίο συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα  του σχεδίου τροποποίησης του ΠΔ 81/12 έτσι όπως επιχειρήθηκε να προωθηθεί από τη φυσική μας ηγεσία.


Συγκεκριμένα, μετά τις παρεμβάσεις μας και τις συντονισμένες ενέργειές μα αλλά και τη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη  και τη δήλωσή του ότι το εν λόγω σχέδιο πδ ουδέποτε συντάχθηκε μετά από δική του πρωτοβουλία και ότι δεν πρόκειται ποτέ να υιοθετηθεί το οτιδήποτε εάν πρώτα δεν είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. τονίζοντας ταυτόχρονα ότι σε καμία περίπτωση δε θα προωθηθεί ρύθμιση, που θα προκαλεί αρνητική εξέλιξη σε στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το Διοικητικό Συμβούλιο:


ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ


την αναστολή της από 29/10/21 απόφασης   για αυξημένη ετοιμότητα του μηχανισμού αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και των Πρωτοβάθμιων Ενώσεών μας.


Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη των διεκδικήσεών μας και του προγράμματος δράσης μας.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.