Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα ο Γιάννης Πλακιωτάκης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.11.21

Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα ο Γιάννης Πλακιωτάκης


 Την Κέρκυρα επισκέπτεται την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.


Τον υπουργό θα συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, η Διευθύντρια της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του υπουργείου Ναυτιλίας Αθηνά Φωκά και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών Πλοίαρχος Γεώργιος Ρίγγας.


Στην διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πλακιωτάκης από κοινού με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου θα παρευρεθούν στην τελετή ένταξης στον στόλο των πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος ενός νέου πλωτού σκάφους εφοδιασμένου με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, το οποίο αποκτήθηκε μέσο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα δραστηριοποιείται στο Ιόνιο Πέλαγος με βάσει την Κέρκυρα.


Εξάλλου ο κ. Πλακιωτάκης μετά το πέρας της τελετής θα συμμετέχει σε σύσκεψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην οποία θα μετέχουν οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων όπου θα εξετασθούν τα λιμενικά έργα της Κέρκυρας, καθώς και η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της εν λόγω σύσκεψης ο κ. Πλακιωτάκης θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο.


Ακολούθως, ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κερκύρας της ΝΔ Στέφανο Γκίκα θα επισκεφθεί τον ‘Αγιο Στέφανο Εσπερίων όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιο Μαχειμάρη προκειμένου να ανακοινώσει την έναρξη των σχετικών εργασιών για την δημιουργία λιμένα στην περιοχή.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.