Αλιευτικός έλεγχος στην Σκάλα Αταλάντης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.11.21

Αλιευτικός έλεγχος στην Σκάλα Αταλάντης


 Εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 21-11-2021 από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Αταλάντης, στην θαλάσσια περιοχή Αταλαντονησίου κόλπου Αταλάντης, υποβρύχιος αλιέας με χρήση αυτόνομης καταδυτικής φιάλης.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από τα ανωτέρω στελέχη κατά την διάρκεια περιπολίας, σκάφος το οποίο δεν έφερε φώτα ναυσιπλοΐας και πλησίον αυτού καταδυόμενος άνδρας. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φιάλες παροχής ατμοσφαιρικού αέρα, ένα ρυθμιστής αναπνοής, ένα αεροβόλο ψαροτούφεκο και ένας καταδυτικός φακός, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το σκάφος έφερε εξωλέμβια μηχανή η οποία δεν αναγραφόταν στην άδεια εκτέλεσης πλόων κωπήλατου σκάφους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία διοικητικών κυρώσεων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.