Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Συλλήψεις 4 ατόμων που προσπάθησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.11.21

Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Συλλήψεις 4 ατόμων που προσπάθησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα


 Στις συλλήψεις 4 ατόμων που προσπάθησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα, ενός 27χρονου, δύο 30χρονων κι ενός 31χρονου προέβησαν χθες και σήμερα λιμενικοί από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Και οι 4, σε διαφορετικά περιστατικά, εντοπίστηκαν με πλαστά έγγραφα να προσπαθούν να επιβιβαστούν σε επιβατικά πλοία για Ιταλία.


Αναλυτικότερα:


Στη σύλληψη ενός 27χρονου προέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, λιμενικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 27χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα, ενώ παράλληλα υπήρχε καταχώρηση εις βάρος του με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SHENGEN. Επίσης, στη σύλληψη δύο 30χρονων, προέβει η ίδια υπηρεσία, στον ίδιο χώρο τις βραδινές ώρες χθες. Σε πανομοιότυπο περιστατικό σήμερα το πρωί συνελήφθη επίσης ένας 31χρονος.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργούνται προανακρίσεις ενώ σε όλα τα περιστατικά κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.