Κενές οργανικές θέσεις- Διαφορετική άποψη 8 μελών του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.11.21

Κενές οργανικές θέσεις- Διαφορετική άποψη 8 μελών του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΟΚΤΩ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΠΟΕΠΛΣ


Το έτος 2021 ζήσαμε για πρώτη φορά την μη πραγματοποίηση Τακτικού Συμβουλίου Μεταθέσεων με ότι αρνητικό αυτό προκάλεσε στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την δημοσιοποίηση των κενών οργανικών θέσεων για το επερχόμενο Τακτικό Συμβούλιο Μεταθέσεων έτους 2022 η οποία δημιούργησε εκ νέου αναστάτωση στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επιβεβαίωσε περίτρανα αυτό που έχουμε επισημάνει εδώ και ένα χρόνο με κάθε τρόπο και  προς πάσα κατεύθυνση οι οκτώ υπογράφοντες της ανακοίνωσης.


Δυστυχώς και το νέο Π.Δ. μεταθέσεων και το νέο Π.Δ. οργανικών θέσεων δημιουργούν αλυσιδωτά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ μέχρι και σήμερα εθελοτυφλεί και εμμένει στην άποψη ότι πρόκειται για δύο σωστά και δίκαια Π.Δ., ενώ πλέον είναι οφθαλμοφανές ότι χρήζουν πολλαπλών αλλαγών καθώς από την δημοσίευσή τους  δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι θα έλυναν.


Που είναι άραγε κάποια λαλίστατα μέλη του Προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ  τα οποία έβγαζαν ανακοινώσεις μέσω των Ενώσεων τους για μεταθέσεις  ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα παραμένουν σε αφωνία για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα ανωτέρω Π.Δ.; Στα μέλη των Ενώσεών τους που υπηρετούν αρκετά χρόνια εκτός του τόπου επιλογής τους, πως το δικαιολογούν; Νιώθουν άραγε την ανάγκη να απολογηθούν που συμβάλλουν με την παρατεταμένη αφωνία τους σε αυτή την κατάφωρη αδικία που συντελείται;


Εμείς τα οκτώ (08) μέλη του Δ.Σ. θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τα ανωτέρω Π.Δ., ώστε κανένας συνάδελφος ανεξαρτήτου βαθμού και σχολής προέλευσης  να μην νιώθει “ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ “.


ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ–


ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Χ. –ΚΟΡΙΖΗΣ Γ. –ΚΩΣΤΑΚΗΣ.Μ– ΛΑΖΙΝΟΣ Α.-ΛΑΣΚΑΡΗΣ Γ. – ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ Γ. – ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Α.- ΤΣΙΑΠΛΙΑΣ Β.