Εξαιρούνται από το έκτακτο επίδομα λιμενικοί στα πλωτά που εκτελούν διακομιδές δια θαλάσσης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.11.21

Εξαιρούνται από το έκτακτο επίδομα λιμενικοί στα πλωτά που εκτελούν διακομιδές δια θαλάσσης


 Μια ημέρα μετά την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφού πολιτειακή, πολιτική  και στρατιωτική ηγεσία εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για  το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θαυμάζουν, σέβονται και εκτιμούν, έδειξαν εμπράκτως πως τα εννοούν όλα αυτά. Από το έκτακτο επίδομα, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός  για τους υγειονομικούς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, εξαιρείται το ιπτάμενο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που εκτελεί τις αεροδιακομιδές! Το ίδιο ισχύει και για τις θαλάσσιες διακομιδές του Λιμενικού.


Η ίδια εξαίρεση ισχύει και για τους υπηρετούντες στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή που εκτελούν διακομιδές δια θαλάσσης. Είναι φανερό ότι στις καθελκύσεις, στις φωτογραφήσεις και στα αφιερώματα των μέσων ενημέρωσης οι Υπουργοί τρέχουν να ποζάρουν. Όταν πρόκειται για τη στελέχωση και την ενίσχυση των υπηρετούντων στα μέσα αεροδιακομιδών και θαλάσσιων διακομιδών ασθενών, η Κυβέρνηση δεν δείχνει την ίδια «πρεμούρα».


Με πληροφορίες από militaire.gr

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.