Την ενίσχυση του λιμενικού Σαμοθράκης ζητάει η Ελληνική Λύση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.11.21

Την ενίσχυση του λιμενικού Σαμοθράκης ζητάει η Ελληνική Λύση


 Την ενίσχυση με προσωπικό αλλά και με μέσα του λιμενικού στη Σαμοθράκη, ζητάει η Ελληνική Λϋση.

Στο θέμα αναφέρεται ο πολιτευτής του κόμματος Μαργαρίτης Κίρκος, ο οποίος αναφέρει:


Το Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης αντιμετωπίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα προβλήματα στελέχωσης προσωπικού καθώς και βλαβών στο περιπολικό σκάφος. Έχω συζητήσει επανειλημμένα το θέμα με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο. Μάλιστα η τελευταία συνέπεσε να είναι πολύ κοντά χρονικά με την επιστολή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έτσι η «Ελληνική Λύση» κατέθεσε εκ νέου ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη, μέσω του προέδρου και βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου.

Ελπίζω το χρόνιο πρόβλημα να λυθεί σύντομα μετά τις συντονισμένες ενέργειες. Η προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης είναι τεράστια. Πρώτον μεταφέροντας άοκνα και άμεσα όποιον και όσες φορές χρειαστεί στην Αλεξανδρούπολη που χρίζει νοσηλείας. Μετά στην δύσκολη περιοχή μας συμβάλλει τα μέγιστα για την ασφάλεια των θαλάσσιων συνόρων μας.


Μαργαρίτης Κίρκος

Πολιτευτής – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ

Ελληνικής Λύσης

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.