Εντοπισμός αγνοούμενου αλιέα στη Σαλαμίνα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.11.21

Εντοπισμός αγνοούμενου αλιέα στη Σαλαμίνα


 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, οτι 77χρονος ημεδαπός αλιέας απέπλευσε με το Ε/Ρ σκάφος "ΑΜΑΡΛΕΝ" Λ.Π. 3602 για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή "ΞΕΝΟ - ΣΤΕΝΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ" και έκτοτε αγνοείτο.


Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., άμεσα στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.


Ο 77χρονος εντοπίστηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, εντός του εν λόγω Ε/Ρ σκάφους, πλησίον της ακτής ἩΛΙΑΚΤΗ-ΘΕΣΗ ΦΑΡΟΣ", ενὠ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ".


Φώτο Αρχείου 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.