Σίκινος: Εντυπωσιακό βίντεο – Η δύσκολη προσέγγιση του πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.11.21

Σίκινος: Εντυπωσιακό βίντεο – Η δύσκολη προσέγγιση του πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι


 Εντυπωσιακό είναι το βίντεο με την προσέγγιση πλοίου στη Σίκινο κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.


Εξαιρετικά δύσκολη αλλά και εντυπωσιακή είναι η προσέγγιση του πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι στη Σίκινο, ένα από τα πλέον επικίνδυνα λιμάνια της χώρας με μεγάλες ελλείψεις. Όπως μεταδίδει το cyclades24, το «Άρτεμις» είναι το μόνο πλοίο που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αυτήν την περίοδο.


Το βράδυ της Παρασκευής (26/11) οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες με θυελλώδεις νότιους ανέμους εντάσεως τουλάχιστον 8 μποφόρ. Η προσπάθεια προσέγγισης ενός σχετικά μικρού πλοίου στο λιμάνι συνοδεύτηκε από μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως ο καπετάνιος δεν τα παράτησε. Δεν άφησε το νησί χωρίς τροφοδοσία. Επέμεινε και κατάφερε να δέσει κάτω από αντίξοες συνθήκες.


Δείτε το βίντεο:No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.