ΠΣΥΜΕΛΣ: Κλήρωση 3ημέρου σε 5* Ξενοδοχείο για μια τυχερή οικογένεια συναδέλφων στην Λίμνη Πλαστήρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.21

ΠΣΥΜΕΛΣ: Κλήρωση 3ημέρου σε 5* Ξενοδοχείο για μια τυχερή οικογένεια συναδέλφων στην Λίμνη Πλαστήρα

 




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ συνεχίζοντας τις  κληρώσεις, που τόσο έχουν αγκαλιαστεί από όλους τους συναδέλφους και σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό κολοσσό MANESSIS TRAVEL,  αυτή τη φορά προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις-με πρωινό) στο Thessalikon grand hotel & spa 5* για μια οικογένεια που θέλει να ηρεμήσει βλέποντας τη λίμνη Πλαστήρα από κοντά.


Η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 28/02/2022 με εξαίρεση εορτές και αργίες κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.


Μπορεί να είστε εσείς οι νικητές  

Έχοντας πάντα κατά νου τα πρωτόκολλα ατομικής υγειονομικής προστασίας  κατά του COVID-19.




Thessalikon grand hotel & spa 5*








Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και που ξέρετε  μπορεί να είσαστε  εσείς οι νικητές!



Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 20/12/2021



Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης των νικητών του διαγωνισμού: Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα λαμβάνει χώρα, στην έδρα του ΠΣΥΜΕΛΣ, με τη χρήση συστημάτων τα οποία εξασφαλίζουν ότι δε θα υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση κατά τη διαδικασία κληρώσεως και κατακύρωσης του Διαγωνισμού και σε ημέρα η οποία θα προβλέπεται ρητά στην ανακοίνωση του διαγωνισμού. O τυχερός/ η τυχερή θα ενημερωθεί προσωπικά από τον ΠΣΥΜΕΛΣ με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ενώ τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο www,symels.gr






Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .