Εθιμοτυπική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Διοικητή 2ης Περιφ. Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.6.22

Εθιμοτυπική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Διοικητή 2ης Περιφ. Διοίκησης Λιμενικού ΣώματοςΟ Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχο Ευστράτιο Γιάμα, συνοδευόμενο από τον Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης, Πλοίαρχο Ευστράτιο Ψύρρα.  Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Γιάμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή, και επισημάνθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και του Λιμενικού Σώματος.No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.