Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Αλλαγή Διοικητή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.6.22

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Αλλαγή Διοικητή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας παρέστησαν,κατόπιν προσκλήσεως,σήμερα στην αλλαγή Διοικητή της 3ης  ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.με έδρα της Ηγουμενίτσα.

Χρέη Διοικητή αναλαμβάνει ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΣ Ιωάννης ο οποίος αντικαθιστά τον ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Ευρυβιάδη ο οποίος με τις παρεμβάσεις του αφήνει μεγάλο έργο πίσω του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διοικητής της  5ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.

Στον νέο Διοικητή 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ενημερώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί ως Ένωση σε ότι μας χρειαστεί.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.