Ύβρις για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος η τοποθέτηση Αποστολόπουλου Ι. στο Ευρωκοινοβούλιο. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.6.22

Ύβρις για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος η τοποθέτηση Αποστολόπουλου Ι. στο Ευρωκοινοβούλιο.

  


Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ στην εκπομπή των  Μ. Νιφλή – Α. Παυλόπουλου στον Real.fm όπου και προσκλήθηκε να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τη τοποθέτηση του Ιάσωνα Αποστολόπουλου στο  Ευρωκοινοβούλιο οταν και εξαπέλυσε κατηγορίες κατά των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ λέγοντας πως  " το Λιμενικό πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει".

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κώστας είναι τεράστιο το μέγεθος της ύβρις κατά των συνάδελφων τα όσα αναφέρει ο κ.Αποστολόπουλος τη στιγμή μάλιστα που τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωής τους , διασώζωντας καθημερινά συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί να κινδυνεύουν στη θάλασσα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας .

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το ότι για την προσφορά τους τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχουν βραβευθεί πολλές φορές και από διεθνείς φορείς και οργανώσεις. 


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.


Ακολουθεί το απόσπασμα της τοποθέτησης του Προέδρου της Π.Ο.Λ.


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.