Ναυτικό ατύχημα στα Σφακιά – Βυθίστηκε δρομολογιακό καραβάκι στην Αγιά Ρουμέλη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.6.22

Ναυτικό ατύχημα στα Σφακιά – Βυθίστηκε δρομολογιακό καραβάκι στην Αγιά Ρουμέλη


 Ναυτικό ατύχημα είχε το πρωί του Σαββάτου (11/06) στα Σφακιά Χανίων με καραβάκι που εκτελεί δρομολόγιο από Παλαιόχωρα-Σούγια-Αγιά Ρουμέλη-Λουτρό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το καραβάκι ενώ ήταν δεμένο στο λιμανάκι της Αγίας Ρουμέλης προσέκρουσε στην προβλήτα “Μασχάλη” – πιθανότατα από τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν από τις πρωινές ώρες στην περιοχή και τη θαλασσοταραχή που δημιουργείται όμως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα δεν έχουν διευκρινιστεί.


Από την πρόσκρουση, προκλήθηκε η εισροή υδάτων με αποτέλεσμα τη μερική βύθιση του καραβιού.
Άμεσα στο σημείο το Λιμενικό

Για το περιστατικό κλήθηκαν δυνάμεις από Χανιά και από Παλαιόχωρα, ενώ δύο λιμενικοί θα παραμείνουν μέχρι και αύριο στη περιοχή για επιτήρηση.

Αναμένεται να πραγματοποιηθούν ενέργειες για την αποτροπή της θαλάσσιας ρύπανσης, με πλωτό φράγμα στην προβλήτα της Αγίας Ρουμέλης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.


Πηγή: lawandorder.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.