Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουμε έναν γείτονα απρόβλεπτο, είναι η ώρα για εθνική συσπείρωση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.6.22

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουμε έναν γείτονα απρόβλεπτο, είναι η ώρα για εθνική συσπείρωση


 Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην τελετή απονομής των βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών επεσήμανε ότι έχουμε έναν απρόβλεπτο γείτονα ο οποίος «όσο απομονώνεται, τόσο εξαγριώνεται» τονίζοντας ότι είναι ώρα για εθνική συσπείρωση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε παράλληλα ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να παρασυρθεί από την τοξική κομματική αντιπαράθεση, ούτε από πληθωριστικά αιτήματα, επαναλαμβάνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας.

Η κυβέρνηση, σημείωσε ο πρόεδρος της κυβέρνησης, επιμένει στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο, αντιτάσσοντας στο χειρότερο απρόοπτο την καλύτερη δυνατή λύση.

«Υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης κατά της ακρίβειας σε ολόκληρη την Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης. Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι κανένας εθνικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις συνέπειες ενός πολέμου και μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης. 

«Δεν πρέπει να θυσιάσουμε τις κατακτήσεις του χθες. Δεν πρέπει να υποθηκεύσουμε το κέρδος του αύριο» προειδοποίησε.

Παρακολουθήστε  την ομιλία Μητσοτάκη

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.