Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπή σκάφους στην Κόρινθο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.6.22

Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπή σκάφους στην Κόρινθο


 Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 31 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Κορίνθου, για παράβαση των άρθρων 45 και 372 Π.Κ..


Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί στη θαλάσσια περιοχή όρμου Σελόντα Κορινθίας, να διενεργούν αλιεία με χρήση διχτυών, με κλεμμένο ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος.


Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ένας 21χρονος εμπλεκόμενος αλλοδαπός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτόφωρου, για παράβαση των άρθρων 45, 169 και 372 Π.Κ..

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.