Κινητοποίηση του Λιμενικού για ακυβέρνητο σκάφος στην Επανομή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.6.22

Κινητοποίηση του Λιμενικού για ακυβέρνητο σκάφος στην Επανομή


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας για περιστατικό ακυβερνησίας ερασιτεχνικού σκάφους, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής. Στο σκάφος επέβαιναν δύο άτομα.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού: “Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, για περιστατικό ακυβερνησίας του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΕΛΛΗ” Σ.Θ. 2356, λόγω μηχανικής βλάβης με δυο (02)επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Επανομής.


Άμεσα για το σημείο αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και παράλληλα απέπλευσε το Ε/Π-Α/Κ “ΙΩΑΝΝΗΣ” Ν. Θ. 1499 προς παροχή συνδρομής.


Το ”ΕΛΛΗ” εντοπίστηκε και ρυμουλκήθηκε από το παραπάνω Ε/Π-Α/Κ στο αλιευτικό καταφύγιο Επανομής, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Πηγή  

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.