Ενημέρωση για την κατάταξη των Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.6.22

Ενημέρωση για την κατάταξη των Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού


Παραθέτουμε ανακοίνωση ΠΟΛ σχετικά με την κατάταξη των Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο Τελικός Πίνακας Επιτυχόντων και ο Τελικός Πίνακας Επιλαχόντων, υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021, από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr).

    Βασικός  λόγος καθυστέρησης της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ήταν η εξέταση των 11 ενστάσεων  υποψηφίων στον  Α.Σ.Ε.Π. Τμήμα Β’ εκ των όποιων μια (1) έγινε δεκτή.

    Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον Τελικό Πίνακα Επιτυχόντων, κατατάσσονται απευθείας στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το βαθμό του Σημαιοφόρου Λ.Σ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού, με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται με πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

    Αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα (κατά πάσα πιθανότητα εντός του Ιουλίου)  η κατανομή πιστώσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ξεκινήσει η εκπαίδευση των στελεχών που θα περιλαμβάνει ένα μήνα περίπου θεωρητικά μαθήματα και θα ακολουθήσει για κάποιους μήνες η πρακτική εκπαίδευση .

    Θωρούμε ότι η κατάταξη  105 Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού θα δώσει σημαντικές λύσεις στο πρόβλημα στελέχωσης των σκαφών καθώς πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από τη τελευταία φορά που κατετάγησαν στελέχη ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού σε τόσο μεγάλο αριθμό .

    Σημαντική είδηση αποτελεί το ότι ανάλογη προκήρυξη ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού θα τρέξει και εντός του 2022 η οποία αναμένεται να καλύψει πλήρως τα κενά των πλωτών μέσων σε όλη την Ελληνική επικράτεια .   


 Στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Π.Ο.Λ.για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούνστο email plota.pol@gmail.com

 Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (omospondia.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.