Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σαμοθράκη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.6.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σαμοθράκη


 Στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού προέβησαν, την 07-06-2022, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, ο εν λόγω ημεδαπός ακινητοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην περιοχή “ΓΡΙΑΣ ΒΑΘΡΑΣ” ν. Σαμοθράκης. Εν συνέχεια, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο Ε.Ι.Χ. όχημα του προαναφερόμενου ημεδαπού, όπου ανευρέθησαν δύο (02) γυάλινα δοχεία, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους επτακοσίων εξήντα γραμμαρίων (760 γρ.) και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων πενήντα (850) ευρώ.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, το όχημα, καθώς και το προλεχθέν χρηματικό ποσό.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.