Νεαρή κινδύνευσε με πνιγμό στις Γούρνες του Ηρακλείου – Δείτε βίντεο από τη διάσωση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.6.22

Νεαρή κινδύνευσε με πνιγμό στις Γούρνες του Ηρακλείου – Δείτε βίντεο από τη διάσωση


 Η γυναίκα, τουρίστρια από χώρα της Ασίας, φέρεται να είχε πιει αρκετό νερό - Αμέσως έσπευσαν ναυαγοσώστες που κατάφεραν να τη σώσουν

Τυχερή, χάρη στην άμεση επέμβαση διασωστών, στάθηκε τουρίστρια που απολάμβανε το μπάνιο της σε παραλία στις Γούρνες Ηρακλείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα βρίσκονταν πάνω σε στρώμα θαλάσσης και απολάμβανε τη θάλασσα, όταν έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να κινδυνεύσει να πνιγεί ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια.


Οι φίλοι της αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κάλεσαν τους ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στην παραλία, οι οποίοι έσπευσαν να την βγάλουν έξω και να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα φέρεται να είχε πιει αρκετό νερό και το ενδεχόμενο να χάσει τη ζωή της ήταν ορατό όμως οι ναυαγοσώστες της ομάδα «Ωκεανίς» κατάφεραν να την σώσουν.

Πρόκειται για 25χρονη που ήρθε στην Κρήτη για τις διακοπές της από χώρα της Ασίας.


Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την νεαρή γυναίκα και την μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε αρμοδίως και το Λιμενικό.


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.