Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.6.22

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο


 Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ” Ν.Π.12212, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή νότια ν. Μακρονήσου.


Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω σκάφος. Το “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ” μετέβη αυτοδύναμα, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, στον λιμένα Λαυρίου όπου προσέδεσε με ασφάλεια, ενώ ο κυβερνήτης του αιτήθηκε την διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας.


Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αποκατάστασης ζημιάς.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.