Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Σάμο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.6.22

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Σάμο


 Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σάμου για περιστατικό προσάραξης σε αμμώδη αβαθή του Ι/Φ “PANGEA” σημαίας Σουηδίας στη θαλάσσια περιοχή “Μικρής Λάκκας”, ανατολικά ν. Σάμου.


Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους. Για την περιοχή της προσάραξης απέπλευσαν επίσης δύο Α/Κ σκάφη, με τη συνδρομή των οποίων το Ι/Φ αποκολλήθηκε και κατέπλευσε αυτοδύναμα στη μαρίνα Πυθαγορείου, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.