Καβάλα: Χτυπημένη γυναίκα ζήτησε να μπει στο πλοίο, όμως ο καπετάνιος δεν το επέτρεψε - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.6.22

Καβάλα: Χτυπημένη γυναίκα ζήτησε να μπει στο πλοίο, όμως ο καπετάνιος δεν το επέτρεψε


 Με καθυστέρηση αναχώρησε το πλοίο «Διαγόρας» από το λιμάνι της Καβάλας όταν χτυπημένη γυναίκα ζήτησε να επιβιβαστεί, όμως ο καπετάνιος δεν το επέτρεψε.

Το βράδυ της Κυριακής (19/6) η επιβίβαση στο πλοίο «Διαγόρας» στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας, ήταν επεισοδιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα εμφανώς χτυπημένη από ξυλοδαρμό ζήτησε να μπει στο πλοίο, όμως ο καπετάνιος δεν το δέχθηκε. Αντιθέτως στο λιμάνι έφθασε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο η γυναίκα επέμενα να ταξιδέψει κα έτσι υπέγραψε σχετική δήλωση προκειμένου να της επιτραπεί η επιβίβαση.

Όπως φαίνεται είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον σύζυγό της, ο οποίος ξέσπασε βίαια πάνω της. Το ζευγάρι είχε έρθει με το αυτοκίνητο στην καβάλα ξεκινώντας από την πόλη της Μακεδονίας .

Ο άνδρας ή σύντροφός της, Έλληνας σε καταγωγή δεν εμφανίστηκε. Το Λιμεναρχείο έχει ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό και θα σχηματίσει δικογραφία.


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.