Αρχηγός ΓΕΣ από την Καλαμάτα: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή - Να κοιμάστε ήσυχοι» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.6.22

Αρχηγός ΓΕΣ από την Καλαμάτα: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή - Να κοιμάστε ήσυχοι»


 Τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του όσο και στις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Ε.Δ. στην αποτρεπτική τους ισχύ και έστειλε μήνυμα ασφάλειας.

Διπλό μήνυμα ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Στρατού έστειλε από την Καλαμάτα, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των Ξενώνων Φρουράς, ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, μιλώντας παρουσία τριών βουλευτών του Νομού, του Δημάρχου Καλαμάτας, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, του μεγάλου δωρητή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου κι εκπροσώπων των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του όσο και στις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Ε.Δ. στην αποτρεπτική τους ισχύ και έστειλε μήνυμα ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Πρέπει να κοιμόσαστε ήσυχοι, να μην φοβάστε, είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ».

Πηγή: messinialive

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.