Αλιευτικοί έλεγχοι απο τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.6.22

Αλιευτικοί έλεγχοι απο τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας στη θαλάσσια περιοχή Ν. Ευβοϊκού κόλπου Γλύφας Χαλκίδας, περιοχή υγειονομικά μη επιτρεπόμενη για διενέργεια οστρακαλιείας, εντοπίστηκε ένας 40χρονος ημεδαπός.


Συγκεκριμένα ο 40χρονος είχε αλιεύσει διενεργώντας υποβρύχια αλιεία, οχτώ κιλά και πεντακόσια γραμμάρια (8,5kg) εχινόδερμα του είδους “ΑΧΙΝΟΣ”, σε απαγορευμένη αλιευτική περίοδο, καθώς και ένα κιλό και πεντακόσια γραμμάρια (1,5kg) όστρακα του είδους ''ΚΥΔΩΝΙ'', παντελώς απαγορευμένου στην ερασιτεχνική αλιεία.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων, η οποία καταστράφηκε.

----

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στην θαλάσσια περιοχή Β. Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” Ν.Χ. 1207, να διενεργεί αλιεία χταποδιών με “KIOYΠIA”. Ειδικότερα, κατά τον αλιευτικό έλεγχο κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν είκοσι επτά (27) κιούπια υπολειπόμενων διαστάσεων.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σχετικές εικόνες

Χαλκίδα όστρακαΧαλκίδα όστρακα

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.