Άλλη μια δωρεά της ”Παπαστράτος” στο Λιμενικό Ραφήνας(φωτο) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.6.22

Άλλη μια δωρεά της ”Παπαστράτος” στο Λιμενικό Ραφήνας(φωτο)


 Παραδόθηκε την Παρασκευή 3/6, παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Ραφήνας Γιώργου Κατσούλη τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός αιχμής, ύστερα από δωρεά που πραγματοποίησε η εταιρεία Παπαστράτος. Ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, μαζί με τον Γιάννη Μαστροκώστα, Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων, ήταν παρόντες και παρέδωσαν προσωπικά το υλικό. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης απένειμε στον κ .Καργαρώτο τον θυρεό του Λιμεναρχείου Ραφήνας, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Ο νέος, προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το Λιμενικό Ραφήνας, στο καθημερινό του έργο για την περιστολή του λαθρεμπορίου. Ο σύγχρονος αυτός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί από τα ΚΕΑ (Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών) Ραφήνας. Μάλιστα να τονίσουμε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία από το 2014, μεταξύ μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα και της ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ( Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου), προκειμένου να καταπολεμηθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ελλάδα, και μάλιστα οι συνολικές δωρεές της Παπαστράτος αγγίζουν το ποσόν των 2.700.000 ευρώ μέχρις στιγμής. Το Ελληνικό κράτος, όπως μας πληροφόρησε ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, χάνει ετησίως 550.000.000 ευρώ από διαφυγόντες δασμούς λαθραίων τσιγάρων. Ακολουθούν φωτογραφίες. Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση


Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Γιώργος Κατσούλης απονέμει στον κ.Καργαρώτο τον θυρεό του Λιμεναρχείου Ραφήνας

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.