Οι τιμές των διοδίων διαθέσιμες στο Google Maps, για να ξέρεις πόσο θα κοστίσει κάθε ταξίδι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.6.22

Οι τιμές των διοδίων διαθέσιμες στο Google Maps, για να ξέρεις πόσο θα κοστίσει κάθε ταξίδι


 Το Google Maps έχει πάρει μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά που βοηθούν να πληροφορούμαστε για το κόστος του ταξιδιού, ή ακόμη και να το μειώνουμε. Στα τελευταία ένα έχουμε πληροφόρηση από το Google Maps για το κόστος των διοδίων – στις εφαρμογές για Android και iOS.

Όταν επιλέγουμε αφετηρία και τερματισμό, η εφαρμογή υπολογίζει τις πιθανές διαδρομές. Μπορούμε να επιλέξουμε να μην έχει καν διόδια – αλλά συνήθως είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες οι αποστάσεις, αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πόσο θα κόστιζαν τα διόδια.

Σύμφωνα με τη Google, η δυνατότητα προβολής των τιμών των διοδίων στο Google Maps έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη σταδιακά και προς το παρόν δείχνει τις τιμές για 2.000 διόδια σε δρόμους των ΗΠΑ, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, και της Ινδονησίας. Σύντομα η εταιρεία θα προσθέσει περισσότερους δρόμους, πιο πολλών χωρών.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.