Σακελλαροπούλου για σεισμό στην Τουρκία: «Οι ήρωες της ΕΜΑΚ κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.2.23

Σακελλαροπούλου για σεισμό στην Τουρκία: «Οι ήρωες της ΕΜΑΚ κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου»


 «Οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους», αναφέρεισε ανάρτησή της στα social media η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Αυτές τις μέρες, συγκλονισμένοι από το ανείπωτο δράμα που εκτυλίσσεται στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, με τους χιλιάδες νεκρούς, νιώθουμε βαθύτατη συγκίνηση για τη μάχη που δίνουν οι Έλληνες διασώστες, μάχη ζωής ενάντια στον θάνατο. Αψηφώντας το ενδεχόμενο μετασεισμών ή περαιτέρω κατάρρευσης των ερειπωμένων κτιρίων, γενναίοι απέναντι στον κίνδυνο, οι άνδρες της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών μας θυμίζουν, με πράξεις και όχι με λόγια, ότι η συναίσθηση του πόνου του άλλου καταλύει τα όρια ανάμεσα στους ανθρώπους και κάνει τις διαφορές ανάμεσα στα κράτη, όσο σοβαρές και αν είναι, να παραμερίζονται στο όνομα της αλληλεγγύης και της συμπόνοιας».


Και πρόσθεσε: «Οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους».

Πηγή