Νεκτάριος Σαντορινιός: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.2.23

Νεκτάριος Σαντορινιός: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


 

Δείτε φωτογραφίες

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης πραγματοποιείται στη Ρόδο η κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η κηδεία γίνεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της πόλης, όπου έφτασαν οι βουλευτές και σύντροφοι του Νεκτάριου Σαντορινιού ενώ ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέφθασε και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τη βουλή των Ελλήνων θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ.Πλακιωτάκης ο οποίος ήταν εκείνος που διαδέχθηκε στη θέση του υπουργού τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Μεταξύ των πρώτων βουλευτών που έφθασαν στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήταν οι πρώην υπουργοί, Νίκος Παπάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπρίτρζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, τους οποίος υποδέχθηκαν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κ.Αποστολιδης.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που κατέφθασε στον Ιερό Ναό με τον υπουργό κ.Πλακιωτάκη, παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης και δήμαρχοι από πολλά νησιά του νομού, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούδας, πρώην Δήμαρχος Καλύμνου Γαλουζής, ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος κ.α.