Η ΕΠΛΣ/Κεφαλονιάς και Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικης πίτα για τα μέλη της - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.2.23

Η ΕΠΛΣ/Κεφαλονιάς και Ιθάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικης πίτα για τα μέλη της


 Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη της στην Κεφαλονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός συναδέλφων, τόσο από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς , όσο και από το Λιμενικό τμήμα Σάμης, το Λιμενικό τμήμα Πόρου, το Λιμενικό φυλάκιο Ληξουρίου και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων, οι οποίοι μετά από καιρό μπόρεσαν να βρεθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την μακρόχρονη προσφορά του στην Ένωση μας ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. Αγγουριας Γεράσιμος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης μας από την ίδρυση της μέχρι και τις πρόσφατες εκλογές μας οπότε και αποσύρθηκε.
Τυχεροί της εκδήλωσης η οικογένεια του συναδέλφου Σταματελάτου Ανδρέα που κέρδισε τόσο το φλουρί της βασιλόπιτας των ενηλίκων όσο και το παιδικό!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε σε αυτούς αλλά και σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω υπηρεσιακών ή οικογενειακών υποχρεώσεων να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Σταματελάτος Σπύρος
Η Γραμματέας Γαλάνη Ελένη