Φωτογραφικές μεταθέσεις - αποσπάσεις καταγγέλλουν συνάδελφοι μετά το πέρας των συμβουλίων μεταθέσεων τους έτους 2022 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.6.22

Φωτογραφικές μεταθέσεις - αποσπάσεις καταγγέλλουν συνάδελφοι μετά το πέρας των συμβουλίων μεταθέσεων τους έτους 2022


 Στη δικαιοσύνη προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που έχουν απομείνει εγκλωβισμένα για χρόνια σε κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού…χαρακτηρισμένο ως ” η παραμεθόριος του κέντρου, η Μύκονος του Σαρωνικού” μετά το πέρας των συμβουλίων μεταθέσεων τους έτους 2022.

 Καταγγέλλουν “Φωτογραφικές μεταθέσεις” για διευθύνσεις του κέντρου και του Άγιου όρους, αποσπάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο και κυρίως το 6μηνο…

Συνεχίζοντας αναφέρουν…

“Ένα διάστημα η υπηρεσία λειτουργούσε με 2 αποσπασμένους σε διευθύνσεις στο Υ.ΝΑ.Ν.Π.  και 2 αποσπασμένους στο Άγιο Όρος.

Eκτελέστηκαν 4 μεταθέσεις στελεχών στις οποίες υπήρχε η σημείωση “με την έλευση αντικαταστάτη” …με μόνο ένα τηλέφωνο από το γραφείο του Υ.ΝΑ.Ν.Π. χωρίς βέβαια να αντικατασταθούν.(ας μην το έγραφαν)

Στέλεχος έλαβε 6….x 6 μήνες αποσπάσεις για Αγ. Όρος και μετά μετατέθηκε…

Στέλεχος 2,5 χρόνια συνεχώς λαμβάνει αποσπάσεις για υπηρεσία του Υ.ΝΑ.Ν.Π.

Στέλεχος μετακινήθηκε αρχικά με διάθεση 2 μήνες και μετά 6 μήνες απόσπαση, η οποία ανανεώθηκε για άλλους 6 μήνες σε τμήμα της Αργολίδας.

Μεταθέσεις…4 με 5 το χρόνο… εκδίδονται για την υπηρεσία αυτή, οι οποίες καταλήγουν σε αποδοχές αιτημάτων προσφύγων…

Στάχτη στα μάτια…. αποτελεί η τοποθέτηση ενός ΛΦ από πανελλήνιες και μιας αξιωματικού από διαγωνισμό, μάλλον για να καλυφθούν οι αποσπάσεις…

Με στελέχη λοιπόν σε αναρρωτικές άδειες, άδειες κύησης, αποσπάσεις, υπηρεσία γραφείου η υπηρεσία λειτουργεί με το 50% της Οργανικής σύνθεσης της μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Βάσει του νέου Π.Δ. μεταθέσεων και του Π.Δ. για τις πιστώσεις των μεταθέσεων…στελέχη που υπηρετούν για αρκετά χρόνια, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το χρόνο παραμονής, έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο, διότι δεν μπήκαν καθόλου στους πίνακες μεταθέσεων ενώ όσα στελέχη ζήτησαν να μετατεθούν  χωρίς οδοιπορικά στους τόπους επιλογής τους ή σε άλλες υπηρεσίες που είχαν βάλει στις 8 επιλογές ή για συνυπηρέτηση, που και μόνο βάσει μορίων το δικαιούνται ….δεν έγιναν τα αιτήματά τους δεκτά διότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ…πλάκα κάνετε…!!!

Έτσι λοιπόν δεν φεύγει κανείς αλλά και ούτε έρχεται κανείς….

Ας λογοδοτήσουν λοιπόν η πολιτική, η στρατιωτική ηγεσία και οι συνδικαλιστικοί φορείς οι οποίοι θυμούνται την υπηρεσία μόνο κατά την προεκλογική περίοδο…

Ονομαστικά λοιπόν…θα αναγκαστούν να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου εξετάζοντας και όλες τις περιπτώσεις αποσπάσεων-μεταθέσεων που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα…τα στελέχη που μένουν εγκλωβισμένα σε μια υπηρεσία που λειτουργεί με ρουσφέτια και γνωριμίες…

Υ.Γ…τι πρέπει να έχουμε “ΠΑΠΑ”  ή “ΒΟΥΛΕΥΤΗ” δεν καταλάβαμε…”

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.