ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Παράδοση - Παραλαβή Διοίκησης 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.22

ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Παράδοση - Παραλαβή Διοίκησης 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 



Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, παρευρέθηκαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής  Διοίκησης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, η οποία έλαβε χώρα στην Ηγουμενίτσα.

 

Η Ένωσή μας αποχαιρετά τον απερχόμενο Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Ευρυβιάδη, ευχόμενη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Επίσης καλωσορίζει τον νέο Διοικητή μας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη, ο οποίος, καθότι έχει διατελέσει και Κεντρικός Λιμενάρχης Κέρκυρας, είναι γνώστης της ευρύτερης περιοχής, των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων της, τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο του.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους – μέλη μας, δηλώνει συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια του νέου Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που θα έχει στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων και την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

                                                          

                                                        Για το Δ.Σ. 

                     Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

                       ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                       ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος