Νικητής των εκλογών η Αποχή. Ψήφισε μόνο το 60%. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.6.22

Νικητής των εκλογών η Αποχή. Ψήφισε μόνο το 60%.



Νικητής των εκλογών η αποχή για την μεγαλύτερη ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος αφού ψήφησε μόνο το 60% των μελών  της, μιας και οι συνάδελφοι γύρισαν τη πλάτη στην ανούσια διχοτόμηση. 


Δυστυχώς οι εκκλήσεις για ενότητα σε ένα  ήδη αμφιλεγόμενο περιβάλλον διαγραφών και αποκλεισμών έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα στους εμπνευστές τους, με μείωση της εκπροσώπησης της  ΕΠΛΣΑΝΠ στην ομοσπονδία που ανήκει αυτή της ΠΟΕΠΛΣ.


Η απραγία της μητέρας Ομοσπονδίας και η συμπόρευση της ΕΠΛΣΑΝΠ με αυτή  σε ένα  καταδικασμένο ΠΔ μεταθέσεων, η αφωνία στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνάδελφους, η αδιαφορία για τους υπηρετούντες στα νησιά που ανήκουν στην ΕΠΛΣΑΝΠ, έφεραν τα αποτελέσματα της τεράστιας αποχής .  


Δεν είναι τυχαίο πως η αναζήτηση μίας διαφορετικής συνδικαλιστικής έκφρασης ήταν αυτή που οδήγησε πολλούς συναδέλφους στην αποχή από τις πρόσφατες εκλογές αφού η διαμάχη σε δύο στρατόπεδα χωρίς ίχνος συνδικαλιστικής προσέγγισης, κούρασε τους συναδέλφους της Αττικής.    

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα εκλογών 


Ψήφισαν συνολικά 1293 μέλη και αναδείχθηκε πρώτος ο συνδυασμός μας «ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ» με 733 ψήφους, έναντι του συνδυασμού «ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» που έλαβε  529 ψήφους (ΑΚΥΡΑ 15 – ΛΕΥΚΑ 16).

Ακολούθως, έλαβαν:

Διοικητικό Συμβούλιο : ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 8 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 έδρες

Εξελεγκτική Επιτροπή: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 2 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 1 έδρα

Αντιπρόσωποι ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 24 αντιπρόσωποι – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 18 αντιπρόσωποι