Σύλληψη ημεδαπών στο Ίλιον από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.6.22

Σύλληψη ημεδαπών στο Ίλιον από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών


 Στη σύλληψη δυο ημεδαπών, ηλικίας 35 και 26 ετών, προέβησαν την 14-6-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών/ Ε.Ο.Ε.Π. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ''ΡΑΝΤΟ'', για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα εντός της οικίας της 26χρονης στο Ίλιον Αττικής, όπου εντοπίστηκαν τα ακόλουθα:

-δύο (02) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη φυτική κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 67,32 γρ.,

-μια (01) χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη φυτική κάνναβη, μεικτού βάρους 21,74 γρ.,

-τέσσερις (04) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 02,98 γρ. και

-δύο (02) τρίφτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.