Κατσαφάδος: Η Ελλαδα διατηρεί τα σκήπτρα της παγκόσμιας ναυτιλίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.6.22

Κατσαφάδος: Η Ελλαδα διατηρεί τα σκήπτρα της παγκόσμιας ναυτιλίας


 Για την αύξηση των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχει φτάσει το 18%, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η χώρα μας στην ναυτιλία αλλά  και για τη δυνατότητα της  Ελλάδας να αποτελέσει βασικό κόμβο LNG της Ευρώπης, μίλησε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

 

Ο ίδιος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 τόνισε ότι  «Η ελληνική ναυτιλία διατηρεί τα σκήπτρα της παγκόσμια ναυτιλίας».

 

Ειδικότερα, ανέφερε πως η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να αποτελέσει κόμβο υγροποιημένου αερίου που θα διαθέτει στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα προέβη στην εκτίμηση ότι έως την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επιμήκυνση του Fuel Pass ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης.

 

Ακόμη, επανέλαβε πως τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν αυξηθεί μεσοσταθμικά κατά 18% ενώ είπε πως αναζητείται δημοσιονομικός χώρος.

 

Παράλληλα, υπογράμμισε πως γίνεται προσπάθεια μετανάστες να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.