Ποσειδώνια 2022: Σπάνε κάθε ρεκόρ προσέλευσης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.6.22

Ποσειδώνια 2022: Σπάνε κάθε ρεκόρ προσέλευσης


 Μετά την πολυπληθέστερη Τρίτη στην ιστορία των Ποσειδωνίων, με συνολικά 5.945 επισκέπτες, η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση συνέχισε να προσελκύει πλήθη επισκεπτών

Μετά την πολυπληθέστερη Τρίτη στην ιστορία των Ποσειδωνίων, με συνολικά 5.945 επισκέπτες, η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση συνέχισε να προσελκύει πλήθη επισκεπτών και χθες Τετάρτη.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την εντυπωσιακή επιστροφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στην Ελλάδα και στα Ποσειδώνια», ανέφερε ο Θεόδωρος Βώκος, διευθύνων σύμβουλος των εκθέσεων «Ποσειδώνια ΑΕ».


Ειδικότερα, ανακοινώθηκε πως την Τετάρτη καταγράφηκε η μεγαλύτερη προσέλευση από κάθε προηγούμενη ποσειδωνιακή εβδομάδα, με τους διοργανωτές να υποδέχονται 8.356 επισκέπτες στις τέσσερις αίθουσες του Metropolitan Expo.


«Τα φετινά Ποσειδώνια είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος στην ιστορία τους και θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής», επεσήμανε ο κ. Βώκος.


Πηγή: ot.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.