Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νέα Σμύρνη Αττικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.6.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νέα Σμύρνη Αττικής


 Στη σύλληψη ενός 17χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες την 7-6-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Ν.4139/13) .


Ειδικότερα, κατόπιν ανάλυσης-αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής παρακολούθησης, ο ανωτέρω κατελήφθη από τα προαναφερόμενα στελέχη, να κινείται πεζός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μεταφέροντας μία (01) σακούλα, η οποία περιείχε αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους τριακοσίων ενενήντα οκτώ γραμμαρίων (398 γρ.).


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του εν λόγω ημεδαπού.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.