Άσκηση αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης στο λιμάνι Ηρακλείου (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.6.22

Άσκηση αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης στο λιμάνι Ηρακλείου (ΦΩΤΟ)


 Άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης  εντός του Λιμένος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Στόχος της άσκησης ήταν η εφαρμογή του σχεδίου αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή, με σκοπό την αξιολόγηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της αποτελεσματικής συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μέσω της συνεκπαίδευσης του προσωπικού στις διαδικασίες για την επιτυχή και έγκαιρη αντιμετώπισης ρύπανσης του θαλασσίου περιβάλλοντος από πετρελαιοειδή, καθώς επίσης στην εξοικείωση και χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού απορρύπανσης.No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.