Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών και πυρομαχικών στη Νέα Μάκρη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.6.22

Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών και πυρομαχικών στη Νέα Μάκρη


 Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών και πυρομαχικών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, , στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, για παράβαση του νόμου 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' και του νόμου 2168/1993 ''περί όπλων''.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ότι άνδρας (α.λ.σ.) πέταξε ύποπτη σακούλα, εντός περίφρακτου οικοπέδου στην περιοχή ''ΖΟΥΜΠΕΡΙ'' Νέας Μάκρης, τα ανωτέρω στελέχη Π.Ο.ΔΙ.Ν. και Κ.Ε.Α., μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή όπου εντόπισαν μία (01) νάιλον σακούλα που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικής μεικτής ποσότητας διακοσίων εξήντα γραμμαρίων (260 γρ.) και εκατό (100 ) φυσίγγια των εννέα (09) μμ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.