Παραλήρημα Ακάρ: Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλάδας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.6.22

Παραλήρημα Ακάρ: Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλάδας


 «Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι. Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλάδας», τονίζει σε τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα ο Χουλουσί Ακάρ

Νέα επίθεση προς την Ελλάδα, εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος μέσω της εφημερίδας Turkiye, πήρε τη σκυτάλη από τον Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν και έθεσε εκ νέου θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών.

«Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι. Η δυνατότητα της Τουρκίας ξεπερνάει το ανάστημα της Ελλαδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας εντείνει τις προκλητικές δηλώσεις απειλώντας ανοιχτά την Ελλάδα για την κυριαρχία των ελληνικών νησιών. Ο ίδιος, μόλις χθες καταφέρθηκε ξανά, κατά της χώρας μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα, «τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα, σύμφωνα με τις συνθήκες. Δεν πρέπει να τα επισκέπτονται αξιωματούχοι», είπε αφήνοντας υπονοούμενα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κω, Ψέριμο και Κύμη.

«Περιμένουμε να καταλάβουν ότι δεν θα φτάσουν κάπου πραγματοποιώντας επισκέψεις στα νησιά τα οποία είναι πολύ κοντά στη Τουρκία ανάμεσα στα χιλιάδες νησιά που υπάρχουν και να κάνουν προκλητικές ενέργειες, τελετές και ομιλίες. Απαντήσαμε στις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ποτέ δεν θα παραμείνουμε σιωπηλοί σε αυτά θέματα, δεν θα επιτρέψουμε να καταπατήσουν τα δικαιώματα μας και δεν θα πούμε «ναι» σε κάποια τετελεσμένα. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι», πρόσθεσε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Επίσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «κάποιοι πολιτικοί στην γειτονική Ελλάδα επιμένουν να ξυπνούν το πρωί και να λένε “Τουρκία” και το βράδυ να πηγαίνουν στο κρεβάτι τους λέγοντας “Τουρκία”» και υποστήριξε πως η ελληνική ηγεσία υιοθετεί προκλητική ρητορική: «Θέλουμε να ξέρουν ότι προκαλούν μεγάλο κακό στον Ελληνικό λαό».


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.