Αντίπαρος: Συναγερμός με πτώμα αγνώστων στοιχείων σε παραλία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.6.22

Αντίπαρος: Συναγερμός με πτώμα αγνώστων στοιχείων σε παραλία


 Πτώμα αγνώστων στοιχείων σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε παραλία της Αντιπάρου.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής η Λιμενική Αρχή Πάρου για ύπαρξη σορού, σε κατάσταση μουμιοποίησης, σε παραλία της περιοχής “ΜΑΣΤΙΧΙΑ” ν. Αντίπαρου.


Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη εν λόγω σορό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.


Εκτιμάται ότι το άψυχο σώμα είναι πιθανό να ανήκει σε μετανάστη από τα ναυάγια τα οποία προκλήθηκαν στις Κυκλάδες την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων, που κόστισαν τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.