Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα βασικά προϊόντα – Σε αδιέξοδο οι καταναλωτές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.6.22

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα βασικά προϊόντα – Σε αδιέξοδο οι καταναλωτές


 Περιορίζουν ολοένα και περισσότερο τα ψώνια τους οι καταναλωτές και στρέφονται στην αγορά φθηνότερων προϊόντων στην προσπάθεια τους να εξοικονομήσουν χρήματα.


Κάποιοι κόβουν, όπως λένε, από όπου μπορούν για να μπορέσουν να αγοράσουν τα απαραίτητα.


Εξαιτίας των αυξήσεων σε βασικά είδη οι περισσότεροι καταναλωτές κυνηγούν πια τις προσφορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το Πάσχα οι τιμές σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων έχουν αυξηθεί 5 με 6%.


Από τις μεγαλύτερες αυξήσεις έως 25% έχουν καταγραφεί στα έλαια ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων της αγοράς το επόμενο διάστημα έρχονται ανατιμήσεις και στα χαρτικά που θα φτάσουν το 10%.


«Φως στο τούνελ» δε διαφαίνεται υποστηρίζουν οι καταναλωτές και εκφράζουν φόβους ότι το ράλι των ανατιμήσεων θα συνεχιστεί.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.