Σουβλάκι: Σε τιμή «χρυσού» το αγαπημένο έδεσμα των Ελλήνων - Ο... χάρτης της λυπητερής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.6.22

Σουβλάκι: Σε τιμή «χρυσού» το αγαπημένο έδεσμα των Ελλήνων - Ο... χάρτης της λυπητερής


 Η μέση τιμή στην χώρα για ένα «πιτόγυρο» ανέβηκε από 2,5 ευρώ το 2021, σε 3,5 ευρώ τον Ιούνιο του 2022.


Μάλλον... καίει η πίτα με το ένοχο περιεχόμενο στην Αττική, με την μέση τιμή να έχει εδραιωθεί πλέον στα 3,5 ευρώ το ένα.


Το πιο ακριβό έφτασε στα 5,9 ευρώ στη γειτονιά του Κολωνακίου. Σε Ομόνοια, Ίλιον και Αχαρνές οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις χαμηλότερες τιμές οι οποίες προς το παρόν στις περιοχές αυτές κινούνται στο 1,9 ευρώ κατά μέσο όρο.


Στα Μελίσσια η μέση τιμή να κυμαίνεται στα 3,71 ευρώ το τυλιχτό. Ακολουθούν με μικρή διαφορά Βριλήσσια. Την 5άδα της ακρίβειας στο τυλιχτό κλείνουν Γλυφάδα, Κολωνάκι και Νέα Ερυθραία με μέσες τιμές στο τυλιχτό άνω των 3,70 ευρώ.


Ωστόσο, στο Κερατσίνι θα βρει κανείς τις πιο χαμηλές μέσες τιμές σε τυλιχτό, στα 2 ευρώ με τις γειτονιές σε Παλαιό Φάληρο, Γκάζι, Σταθμό Λαρίσης και Ομόνοιας να διατηρούν μέσες τιμές κάτω των 2,8 ευρώ το τυλιχτό..Η μέση τιμή


Σύμφωνα με νέα έρευνα, η μέση τιμή στην χώρα για ένα «πιτόγυρο» ανέβηκε από 2,5 ευρώ το 2021, σε 3,5 ευρώ τον Ιούνιο του 2022


«Xρυσό» όπως φαίνεται θα αρχίσουμε να βλέπουμε το σουβλάκι, αφού σύμφωνα με έρευνα της Pricefox για τις τιμές του τον Ιούνιο μέχρι και 4 ευρώ το ένα έφτασε να κοστίζει το παραδοσιακό μας έδεσμα σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας.


Ενδεικτικά, σύμφωνα με την έρευνα, η μέση τιμή στην χώρα για ένα τυλιχτό ανέβηκε από 2,5 ευρώ το 2021, σε 3,5 ευρώ τον Ιούνιο του 2022 με τις τιμές σε συγκεκριμένες γειτονιές να ξεπερνούν και τα 4 ευρώ.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.